Kesäleiri Luoto


Kesäleiri Luoto

Luodon saaristoseikkailu lähestyy kovaa vauhtia, tule viettämään unohtumaton kesäleiri partiokavereiden kanssa!

Koko lippukunnan kesäleiri Luoto järjestetään Kemiönsaaressa, Angelniemen Mustikkamäellä 27.–30.7.

Kesäleiri on sudenpentujen ja seikkailijoiden (7–12 v.) osalta kolmen päivän mittainen (2 yötä), ja pidetään 28.–30.7.

Tarpojien ja sitä vanhempien (yli 12 v.) kesäleiri kestää torstaista sunnuntaihin 27.–30.7. Tarpojille on jo ehtinyt karttua kokemusta leireilystä, ja torstaina on luvassa leirin rakentelua sekä nuorille suunnattua ohjelmaa. Perjantaista sunnuntaihin pääsemme nauttimaan ohjelmasta koko lippukunnan voimin. Molemmat leiripäivät, torstai ja perjantai alkavat klo 10 ja leiri päättyy sunnuntaina klo 15.

Kesäleiri sisältää partiomaista tekemistä, teltassa nukkumista metsässä, partiokavereiden kanssa ohjelmaan heittäytymistä ja vesiaktiviteetteja. Leiri on osallistujalle ilmainen ja kattaa kaiken leiriohjelman ja ruuat. Leiriläinen saa kesäkuun aikana leirikirjeen, jossa tulevat mukana pakkauslista ja tarkemmat ohjeet leirille varautumiseen.

Kesäleiristä on hyvä huomioida, että nukumme ulkona teltoissa ja leiriolot ovat yksinkertaiset. Järjestämme osallistujille tarvittavat peseytymismahdollisuudet. Leirialueella on käytössä huussi. Leiriarkeen kuuluu huolehtiminen hyvästä leirihygieniasta. Jo nyt voimme paljastaa, että kaikkea aikaamme emme tule viettämään leirialueella, vaan ohjelmaa on luvassa myös muualla.

Leiriosallistumisen peruuntumisesta tulee aina tehdä ilmoitus leirinjohtajalle, ja leirin perumiselle tulee olla painava syy (esim. sairastuminen). Toivomme myös, että olette suoraan yhteydessä leirinjohtajaan, mikäli leiriläisellä on terveydellisiä asioita, jotka vaativat erityistä huomioita tai järjestelyitä leirillä. Näin leirin aikuiset osaavat varautua asiaan, ja pystymme takaamaan sekä leiriläisen oman että muiden leiriläisten turvallisen ja mukavan leirikokemuksen.

Hyppää mukaan saaristoseikkailuun Halsin kanssa, nähdään Luodolla!